COL·LABORA AMB NOSALTRES

TU-i-NOS Fundació
La col·laboració desinteressada de persones, empreses i altres entitats és molt valuosa per poder arribar allà on la Fundació amb els seus mitjans difícilment podria fer-ho.
Aquestes són algunes maneres de fer possible la vostra ajuda:

Voluntariat:

Com a voluntari compartiràs el teu temps lliure amb persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament, malalts mentals i persones grans, realitzant activitats de lleure.

Establiràs un vincle personal que t’enriquirà personalment alhora que contribuiràs a la millora la qualitat de vida de persones que ho necessiten. Comptaràs amb el suport i el consell de l’entitat en tot moment.

Donatius:

La TU-i-NOS Fundació és una entitat sense ànim de lucre. Les aportacions econòmiques aniran destinades al 100% al pressupost de les persones assistides que tinguin dificultats econòmiques i requereixin ajuda per les despeses més bàsiques. I et podràs deduir fins al 75% de la teva donació a la Renta.

Els llegats testamentaris en benefici de la Fundació, per petits que siguin, estendran la teva solidaritat a futures generacions i contribuiràs a fer millor la vida dels més necessitats. T’acompanyem gratuïtament amb els tràmits I assessorament.

Empreses i la Fundació

Una aliança amb la TU-i-NOS Fundació és un compromís orientat a la promoció dels valors i drets de les persones i de transformació de la societat. Ja sigui mitjançant un patrocini, mobilitzant els teus treballadors i clients o amb una campanya de màrqueting social, pots col·laborar amb nosaltres.

Treballa amb nosaltres:

Som una entitat en constant creixement i l’equip humà és el nostre principal actiu. Si vols treballar en l’àmbit social, comptable i econòmic i jurídic-administratiu, posa’t en contacte amb nosaltres.

Envia’ns un missatge:

    ACCESSIBILITAT