ALTRES SERVEIS DE LA FUNDACIÓ

TU-i-NOS Fundació

A més d’oferir suport i assistència, TU-i-NOS Fundació ofereix altres serveis a totes les persones que ho necessitin.

Assessorament

› Servei especialitzat en la valoració de casos que ens deriven d’altres àmbits.

Informes per notaris, advocats i l’administració de justícia per la modificació o anul·lació de la necessitat d’assistència.

› Informació a entitats del tercer sector, associacions i agents involucrats en l’atenció domiciliària.

› Assessorament, informació a les persones interessades i a les seves famílies, sobre el procés de provisió de suports judicials i per l’exercici de la capacitat jurídica de forma totalment gratuïta.

› Pel servei de suport del futur, a les famílies sobre els passos que han de seguir perquè el dia de demà, quan ells faltin o no puguin, la nostra Fundació s’encarregui de donar suport i vetllar pel seu familiar.

 

TU-i-NOS Academy

A l’espai habilitat a Vilanova i la Geltrú:

› Formació a professionals de les administracions locals, de serveis socials d’atenció primària i especialitzada i d’institucions privades, sobre els canvis legislatius, prestació de suports i altres situacions concretes que sovint es donen en la comunitat, respecte a les persones amb discapacitat.

› Formació a les persones usuàries en un recurs preparat, per reforçar capacitats per les activitats de la vida diària, amb la finalitat d’assolir una major autonomia, inclusió, autoestima, pels que facin vida independent.

Necessites més informació?

Estarem encantats de poder oferir-te tota la informació sobre els nostres serveis.